PSST… Nak baucer FREE dari Bella Ammara Kuantan ?
“KHAS untuk anda pelanggan setia kami 😁”

Introduce the newwww KAREENA SHAWL by Bella Ammara 😍

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]“Cantikknyaaaa scallop design pada shawl tuuu”. Membutang mata semua org bila tengok shawl baru Bella Ammara, belum release lagi semua dah tak sabar nak beli. Ish ish ish….

Dengar cerita, taburan diamond di hujung shawl ni buat #BellaAmmaraLovers melting habis tahap termimpi-mimpi. Hamboiiii. Risau Kak Belle. Risau takut STOCK TAK CUKUP… yelahhh ramai sangat yang dah request ni..

Sebab ada 14 pilihan colour.. wowww banyaknya.. senang nak matchkan dengan baju-baju sis. Psssttt rasanya banyak lagi baju tak pakai dalam almari tu kan sebab tak ada tudung yang sesuaiii.. naahhhh bawak baju sis dan matchkan dengan #KareenaShawl. Yoohoooo![/text_block]

Tawaran Istimewa! Voucher 10% untuk dapatkan Kareena Shawl ni! 😱
“Saya NAKKK! macam mana nak dapat tuuu”

Senang jee… sambung baca di bawah

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Kareena Shawl by Bella Ammara

Design: Rectangle Shawl with scallop design

Material: Soft Chiffon

Detailing: Diamond and BA Plate

Colour: Black, Deep Blue, Dusty Dark Purple, Deep Maroon, Rosewood, Pink, light Grey, Steele Grey, Nude, Milky Brown, Latte, Royal Purple, Dusty Purple, Orange Apricot

Price: RM 59

FREE Exclusive Shawl Box Bella Ammara

Product Care: Suitable for machine washable. Iron steam or dry with medium heat.[/text_block]

Sila Masukkan Nama Penuh & Alamat Email anda untuk dapatkan FREE voucher Kareena Shawl ni

privacy Sila masukkan email yang sah untuk dapatkan link tutorial ini

Jappp! Ada lagi ni kami nak belanjaaa 😱
“7 video tutorials menggayakan Kareena Shawl ” secara PERCUMA!

Bukan 1 gaya je, tapi 7 gaya boleh buat tauu! Value for money kannn 😉

Warna Pilihan Kareena Shawl by Bella Ammara

Sila Masukkan Nama Penuh & Alamat Email anda untuk dapatkan link video tutorial ini

privacy Sila masukkan email yang sah untuk dapatkan link tutorial ini

Jangan lepaskan peluang ni dapatkan Voucher FREE + 7 Video Tutorial Kareena Shawl by Bella Ammara SEKARANG!

Modern Muslimah with Fashion Hub NO#1 – Bella Ammara Kuantan