PSST… SIAPA SELALU ADA MASALAH NI?

 

“Bukan tak nak iron jubah ni, tapi tak sempat tadi…” – bila kena tegur dengan boss lepas meeting dengan client

“Alaaa baru je beli & pakai sekali, sayangnyaaa humm…” – bila baju rosak sebab setting suhu iron buat hal

“Kenapa jubah ni macam makin ketat kat lengan…? ” – bila rasa badan naik, padahal naik sikitttt je

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Belle pon selalu ada masalah macam ni. Sedih, marah, keciwa semua perasaan bercampur! Kegeraman ni buat Belle keep cari macam mana Belle nak bantu selesaikan isu ni, sebab Belle tau mesti ramai ada perasaan yang sama macam Belle..

Kan Best kalau…

“Loveee sangattt jubah ni, 2 minit je dah siap! Sarung je terus nampak cantik & yakin nak jumpa client” 

“Tak perlu kisah dah nak kena iron jubah, puas hati hilang stressss!”

“Material jubah ni stretchable dan tak panas, selesa sangat bila pakai” 

Korang happy tak kalau Belle boleh bantu… sebab setelah merata Belle cari material untuk jubah ni, akhirnya jumpaa! Belle happy sangat nak share, nak sangat bantu semuaa. Korang nak tau tak?[/text_block]

Introduce the newwww SOPHIA JUBAH  by Bella Ammara 😍

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

NEW RELEASE #SophiaJubah

#SophiaJubah ni khas bagi sesiapa yang sukakan sesuatu yang simple tapi masih ada detailing yang simple tetapi lain dari yang lain. Amboiiii suka nyaaa pakai #SophiaJubah ni. Nak tahu tak sebab apa?

  • Textured Custom Lycra yang super cantik dan lain dari yang lain.
  • Cutting A cut yang modern dan trendy. Design ni juga sesuai untuk daily wear. #SophiaJubah antara design yang sangat simple, kalau heavy sangat mesti kakak segan kan nak pakai pergi office. Sooo don’t worry.
  • Material yang diperbuat dari Custom Lycra. Tak jarang, tak luntur warna, semuanyaaa tidakkkk.. Dan yang best sebab tak perlu iron… sesuai untuk yang kurang gemar iron baju. Hihihihi
  • Nursing friendly and sesuai bagi mommies yang menyusukan anak. Jadinya,, mommies boleh bergaya dengan hebatnya lahh nanti.
  • Warna yang trendy dan hot selling. Colour yang sangat menarik. Sangat sesuai nak matchkan dengan banyak tudung, macam-macam look lah nanti yaa.
  • Kualiti jahitan yang perfect. Ehhh walaupun simple, tapi kita titik beratkan tau soal quality jahitan. InsyaAllah jahitan sangat kemas dan berpuas hati dengan bayaran 🙂
[/text_block]

SEMPENA Akhir Tahun 2018

Tawaran Istimewa SAH sehingga 31st December 2018 SAHAJA!

FREE Voucher bernilai RM15 untuk yang terawal dapatkan Sophia Jubah ni! 😱

“Saya NAKKK! macam mana nak dapat tuuu”

Senang jee… sambung baca di bawah

Sila Masukkan Nama Penuh & Alamat Email anda untuk dapatkan voucher FREE ini untuk #SophiaJubah

privacy Sila masukkan email yang sah untuk dapatkan link tutorial ini

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Sophia Jubah by Bella Ammara

Design: A-Cut Jubah

Material: Textured Custom Lycra

Detailing: Round neckline, Long sleeve, Breastfeed Friendly, Hidden Pocket, BA Plate

Colour: Army Blue, Black, Blue Lavender, Gold Mask, Olive Green, Pink lolipop

Price: RM 150

Product Care: Suitable for machine washable. Ironless[/text_block]

NEW Sophia Jubah by Bella Ammara

Pilihan warna Sophia Jubah

Sila Masukkan Nama Penuh & Alamat Email anda untuk dapatkan voucher FREE ini untuk #SophiaJubah

privacy Sila masukkan email yang sah untuk dapatkan link tutorial ini

SEMPENA Akhir Tahun 2018!

Jangan lepaskan peluang ni dapatkan FREE Voucher bernilai RM15 untuk dapatkan Sophia Jubah by Bella Ammara SEKARANG! 

SAH sehingga 31st December 2018 SAHAJA

Destinasi Fashion Muslimah NO#1 – Bella Ammara Kuantan