Sarima Shawl – Special Edition Shawl for Bella Ammara Kuala Lumpur

Sarima Shawl merupakan tudung SPECIAL EDITION atau dalam kata yang lain, LIMITED EDITION shawl yang hanya kami keluarkan di Bella Ammara Kuala Lumpur bersempena Grand Re-Opening di sana pada 30 Mac 2019 baru baru ini.

Alhamdulillah sambutan yang kami terima bagi Sarima Shawl amat menggalakkan.  Terima kasih di atas sokongan dari kalian semua BAlovers! 

 

Behind the Scene

Jadi apa yang specialnya tudung Sarima ni? Sarima Shawl ini merupakan tudung kolaborasi di antara Bella Ammara Kuala Lumpur bersama Syatilla Melvin. Siapa je tak kenal actress yang cantik jelita Syatila Melvin kan. 

Ha sebab itu la Sarima Shawl ini sungguh istimewa. 

Siapa peminat setia Bella Ammara dan peminat setia Syatilla Melvin, anda wajib dapatkan Sarima Shawl ni tau. Material yang kami gunakan untuk Sarima Shawl merupakan cotton lycra berserta diamond. Material yang sangat bersesuaian dengan cuaca hangat sekarang ni. 

Bagi anda yang tidak tahu, material cotton lycra merupakan material yang sangat selesa, sejuk dan berkualiti tinggi. Itu merupakan plus point kenapa anda wajib dapatkan Sarima Shawl. 

Jom kita lihat 5 warna yang cantik bagi Sarima Shawl : 

Ayuh dapatkan hari ini sementara stok masih ada. Bagi yang tinggal berdekatan Bella Ammara Kuala Lumpur, anda boleh terus walk in ke butik kami di sana. 

Atau boleh dapatkan secara online di website
www.bellaammaracatalogue.com

Dapatkan dengan segera sementara stok masih ada! Jangan terlambat tau!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jika Tuan/Puan Perlukan bantuan, Team BA sedia membantu.