JUBAH MUSLIMAH: RABECCA JUBAH DENGAN DETAILING MODERN

  1. Panel detailing dengan look modern!
  2. Material Matte Satin Exclusive
  3. Colour yang paling cantik dalam dunia
  4. Hidden Pocket
  5. Breast Feeding
  6. Wudhu’ Friendly
  7. BA Plate
  8. Size XS-XXL

Wahhhh,, nampak takk panel pada bahagian bawah Rabecca Jubah ni. sangat cantik, boleh bagi look ayu pada pemakai. Lovely A cut Jubah ni sangat sesuai di pakai ke pelbagai majlis.

Selain dari tu, bagi #RabeccaDress kita menggunakan material Matte Satin Exclusive. Material ni sangat cantik, lembut dan tidak terlalu shining bila dipakai, kalau kena matahari pun,, tak deee nya makcik sebelah nak silau mata dia, sakit mata ada lah sebab #RabeccaDress ni cantik gila! Selain tu #RabeccaDress beri sentuhan yang menarik kepada setiap pemakai. Menarik mcm mana ya??? Kena lahh beli duluuuuu!!!!

Material ni mudah untuk iron, hahaah.. senangnyaa! Opssss kalau tanak iron punnn tak pa tau,, sebab memang tak nampak kedut langsung!

Kak Belle nak bagi tahu ni,,, #RabeccaDress ni kita keluarkan 4 colour yang superrrr cantik and sangat exclusive! Confirm korang tak boleh tidur malam sebab stress nak pilih colour yang mana satu.. elehhhh tak payah pening-pening!! #BALovers grab je semua colourrrr yang ada.. Sebab colour yang Kak Bella bagi ni memang tersangat cantik lah.

Ada banyak cara untuk korang dapatkan Rabecca Jubah ni tauu,, korang boleh terus purchase di website Bella Ammara- just click jeee mana-mana colour yang korang suka, atau kalau korang nak rasa sendiri material dan nak try Rabecca Jubah ni. 

Jangan lambat tauuu gaisss,, stock sangat limited nii. Korang kena cepat-cepat purchase tauu. 

×
×

Cart