5 IDEA PERSALINAN UNTUK KE KENDURI KAHWIN – All by Bella Ammara

[ux_video url=”https://www.youtube.com/watch?v=xE-oS9A8n00″ height=”100%”]

5 IDEA PERSALINAN UNTUK KE KENDURI KAHWIN – All by Bella Ammara

Biasanya kaum wanita ni walaupun almari dah penuh dengan baju tapi tetap pening bila nak mencari baju untuk ke kenduri kahwin atau apa sahaja event, kan?

Kalau boleh, setiap kali ada event atau setiap kali ada kenduri kahwin, mesti nak cari baju baru. Wanita dengan baju atau persalinan baju yang baru memang berpisah tiada.

Jom kita lihat 5 idea persalinan oleh Bella Ammara yang sesuai untuk anda gayakan ke kenduri kahwin. Jangan pening pening lagi okay?

1. Felysia Kurung + Tudung Bawal Kyrana

Gaya ini sangat sesuai untuk anda yang nak gaya simple tapi tampak comel. Bunga pada Felysia Kurung bersama gabungan tudung Kyrana Bawal akan buatkan anda kelihatan 10 tahun lebih muda dari usia sebenar. Walla!

2. Sophia Jubah + Tudung Bawal Kyrana

Yang kedua, anda boleh gayakan Sophia Jubah bersama Tudung Kyrana Bawal. Kami yakin ramai yang gemarkan Sophia Jubah kerana ia nya ironless. Jimat masa anda nak bersiap untuk keluar! Part ironless tu paling syok!

3. Baimond Jubah & Anne Shawl

Seterusnya ialah gabungan BAimond Jubah bersama Anne Shawl. Gaya ini sesuai untuk anda yang nak kelihatan “extra” berbanding orang lain. Blink blink diamond pada Baimond Jubah pasti menyerlahkan anda pada majlis kahwin tersebut. Silap silah, kalah pengantin! Amboi!

4. Baimond Kurung + Bawal Kyrana

Baimond Kurung dan Tudung Bawal Kyrana juga merupakan salah satu dari gaya persalinan yang cantik dan very laris di Bella Ammara untuk anda gayakan ke kenduri kahwin.

Pasti nya ia akan menjadikan anda terus kelihatan manis! Yang paling penting, anda masih boleh mengekalkan nilai tradisional. Berbaju kurung namun masih kelihatan moden!

5. Darisha Doll Top + Anne Shawl

Okay ini gaya terakhir yang paling santai kami cadangkan kepada anda yang gemarkan gaya santai tapi tetap tampak cantik. Anda boleh gayakan Darisha Doll Top bersama Anne Shawl.

Yang bestnya, bila anda gayakan Darisha Doll Top ni, selepas habis majlis anda terus boleh tukar kain tersebut kepada jeans atau palazzo untuk gaya yang lebih santai. Easy peasy!

Selamat mencuba dearies! Moga hari anda lebih berseri ketika menghadiri majlis kenduri kahwin bersama koleksi dari Bella Ammara!

Jangan lupa share!

Full video boleh lihat di Youtube Bella Ammara. Dan jangan lupa sucsribe tau!

Suzairi Suliman

See all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

WhatsAPP Order Sekarang
1