Cart (0) Close
No products in the cart.
Home Uncategorized RAYA 2019 : BAskut Raya

RAYA 2019 : BAskut Raya

BAskut Raya 2019 adalah satu projek dari Founder Bella Ammara, iaitu Belle Al-Yahya dan juga Carl Samsudin bagi staff-staff Bella Ammara. A brilliant idea, right?

BAskut Raya 2019 diusahakan sepenuhnya oleh team Bella Ammara dan mempunyai 8 jenis biskut raya yang menarik. Bukan itu sahaja, BAskut Raya diedarkan kepada semua butik-butik Bella Ammara dan mendapat sambutan yang hangat! (Well, I personally tried one of their cookies and no doubt, it’s delicious! Trust me.)

Bukan sahaja BAskut Raya jual dalam baling-balang yang loose, BAskut Raya juga menyediakan pembuatan hamper! Hamper yang mengandungi biskut-biskut raya yang menarik, boleh menjadi buah tangan yang sangat praktikal. Kan?

IMG 0519

BAskut Raya menjual biskut raya pada harga yang murah dan berbaloi tau. Oh! Tak lupa juga, projek BAskut Raya ini dipanjangkan dengan cara membuka peluang bagi sesiapa yang ingin menambah duit poket masing-maisng dengan cara menjadi agent atau dropshipper bagi BAskut Raya. Jadi, lebih ramai yang berpeluang untuk menambah duit poket masing-masing.

BAskut Raya kini boleh dibeli di Bella Ammara Bangi, Bella Ammara Shah Alam, Bella Ammara Factory Outlet di Setia Alam dan juga boleh dibeli melalui agent-agent kami! Selamat berpuasa semua #BAlovers!

-BA team

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact us if you have any questions
and we will do our best to assist you

ammara.bella@gmail.com
+60333584940

Newsletter

Sign up to get exclusive promotions and early access to flash sales!

© Copyright 2020 Bella Ammara. All Right Reserved

Jika Tuan/Puan Perlukan bantuan, Team BA sedia membantu.